05. sep. 2023

INVITATION: FØLG FISKENS VEJ – FRA HAVET TIL BRUGERENS TALLERKEN

Kom til konferencen ‘Et Hav I Balance’ d. 26. oktober og deltag i debatten om, hvordan vi får flere og bedre udbud og indkøb af bæredygtig fisk i det offentlige.

På dagen kan du bl.a. lære om nye værktøjer til indkøb af bæredygtig fisk og udveksle erfaringer og ideer med indkøbere, køkkenprofessionelle og andre interessenter.

Meyers Madhus slår også vejen forbi og byder på smagsprøver fra kogebogen ”Spis Bæredygtig Fisk”, som netop er udkommet.

Find den her: https://lnkd.in/eGEmntNR.

Konferencen er sidste led i vores projekt om offentlige indkøb af bæredygtige fisk, der har til formål at gøre det lettere for udbudsjurister og indkøbere at definere og indkøbe bæredygtig fisk. Projektet er gennemført i samarbejde med Københavns Kommune, Høje-Taastrup Kommune, Esbjerg Kommune samt Region Nordjylland – med midler fra VILLUM FONDEN # VELUX FONDEN (THE VELUX FOUNDATIONS).

Læs mere om konferencen og tilmeld dig på www.havibalance.com

Seneste blogindlæg

ESG – SKAL DIN VIRKSOMHED OGSÅ BLIVE KLOGERE PÅ BEGREBET?

ESG – SKAL DIN VIRKSOMHED OGSÅ BLIVE KLOGERE PÅ BEGREBET?

ESG står for Environment (miljø), Social (samfund) og Governance (ledelse) og er et værktøj, som virksomheder kan bruge til at rapportere indenfor de tre aspekter og dermed give et mere nuanceret billede af virksomheden på andre bundlinjer end blot den økonomiske....

INVITATION TIL SAMARBEJDE OM SMV:GRØN OG SMV:DIGITAL

INVITATION TIL SAMARBEJDE OM SMV:GRØN OG SMV:DIGITAL

Har din virksomhed et ønske om at accelerere jeres bæredygtighedsarbejde? I så fald inviterer Norion Consult til i fællesskab at udforske mulighederne i de to offentlige puljer SMV:GRØN 2.0 og SMV:DIGITAL. Puljerne tilbyder forskellige muligheder for finansiering af...