05. sep. 2023

INVITATION TIL SAMARBEJDE OM SMV:GRØN OG SMV:DIGITAL

Har din virksomhed et ønske om at accelerere jeres bæredygtighedsarbejde?

I så fald inviterer Norion Consult til i fællesskab at udforske mulighederne i de to offentlige puljer SMV:GRØN 2.0 og SMV:DIGITAL.

Puljerne tilbyder forskellige muligheder for finansiering af rådgivning til små- og mellemstore virksomheder inden for en bred vifte af bæredygtighedstemaer.

Lad os guide jer gennem ansøgningsprocessen og skræddersy et projekt, der opfylder lige præcis jeres behov!

I Norion Consult arbejder vi hver dag målrettet på at skabe bæredygtig omstilling. Med tekniske eksperter i alt lige fra EPD’er, LCA’er og klimaberegninger til kommunikation, strategiudvikling, policy-arbejde og projektstyring kombinerer vi mere end 30 års erfaring udi bæredygtighed med stærk ekspertise og tværfaglighed, når vi identificerer muligheder, udvikler strategier og implementerer løsninger, der skubber grænserne for bæredygtig udvikling – fra tanke til handling.

I Norion Consult har vi mange forskellige fagligheder samlet under samme tag. Det betyder, at vi kan favne bredt og supplere hinanden, når det kommer til at designe et projekt, der passer til netop jeres behov. Eksempler på typer af samarbejdsprojekter under de to puljer omfatter:

– Udarbejdelse af klimaregnskaber, EPD’er, LCA’er og hotspot analyser

– Miljømærkninger og certificeringer

– Grønne forretningsstrategier

– Grøn markedsføring

– Virksomhedens arbejde med socialt ansvar (f.eks. rummelig og mangfoldig beskæftigelse i virksomheder, eller partnerskaber med socialøkonomiske leverandører)

– Opkvalificering af virksomhedens grønne kompetencer gennem diverse kurser og workshops

Er I klar til at indlede jeres rejse mod en grønnere og mere bæredygtig fremtid? Der er mange forskellige muligheder for projekter inden for puljerne, så lad os starte med en uforpligtende samtale, hvor vi i fællesskab kan udforske potentialet i et samarbejde – kontakt os her, pr. mail eller telefon i dag.

Har I allerede udset jer en pulje? Så kontakt seniorkonsulent Mathias Hvam, mh@norion.dk, for alt, der vedrører SMV:Digital. Hvis I er interesserede i SMV:Grøn, så tag fat på seniorkonsulent Steffen Trzepacz, st@norion.dk.

For mere information om SMV:Digital (åbner august 2023): https://lnkd.in/eKVhF9fq

For mere information om SMV:Grøn 2.0 (åbner september 2023): https://lnkd.in/eKQSRQTR

Vi glæder os til at omsætte jeres idéer til handling!

Seneste blogindlæg

ESG – SKAL DIN VIRKSOMHED OGSÅ BLIVE KLOGERE PÅ BEGREBET?

ESG – SKAL DIN VIRKSOMHED OGSÅ BLIVE KLOGERE PÅ BEGREBET?

ESG står for Environment (miljø), Social (samfund) og Governance (ledelse) og er et værktøj, som virksomheder kan bruge til at rapportere indenfor de tre aspekter og dermed give et mere nuanceret billede af virksomheden på andre bundlinjer end blot den økonomiske....

INVITATION: FØLG FISKENS VEJ – FRA HAVET TIL BRUGERENS TALLERKEN

INVITATION: FØLG FISKENS VEJ – FRA HAVET TIL BRUGERENS TALLERKEN

Kom til konferencen 'Et Hav I Balance' d. 26. oktober og deltag i debatten om, hvordan vi får flere og bedre udbud og indkøb af bæredygtig fisk i det offentlige. På dagen kan du bl.a. lære om nye værktøjer til indkøb af bæredygtig fisk og udveksle erfaringer og ideer...