29. sep. 2023

ESG – SKAL DIN VIRKSOMHED OGSÅ BLIVE KLOGERE PÅ BEGREBET?

ESG står for Environment (miljø), Social (samfund) og Governance (ledelse) og er et værktøj, som virksomheder kan bruge til at rapportere indenfor de tre aspekter og dermed give et mere nuanceret billede af virksomheden på andre bundlinjer end blot den økonomiske.

Norion Consult udbyder netop nu workshops i ESG-strategiudvikling og -træning. Vi hjælper jer bl.a. med at opfylde de seneste EU-standarder for ESG-data og deraf mulige kundekrav. Vi tilpasser et workshop-forløb specifikt til din virksomheds behov og vidensniveau ift. bæredygtighed, hvad enten I skal bruge hjælp til leverandørstyring, dataindsamling eller en decideret ESG-strategi og/eller -rapportering.

Lige nu kan I som SMV søge om tilskud til denne type intern kompetenceudvikling gennem Virksomhedsprogrammets pulje ”SMV:Grønne Kompetencer”. Her kan I søge op til 60.000 kr. til rådgivning til skræddersyet kompetenceudvikling, der kan sætte jer godt i gang med ESG-arbejdet. For at modtage tilskuddet på op til 60.000 kr. er der følgende krav til medfinansiering fra jeres virksomhed:

  •  Kontant deltagergebyr pr. virksomhed: 9.000 kr. ekskl. moms.
  •  Medfinansiering i form af medarbejdertimer: 140 timer

I kan læse mere om puljen her: https://lnkd.in/e-dgSFru

Lyder det interessant, er I velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Vi bistår også gerne med hjælp og sparring i forhold til en eventuel ansøgning til SMV:Grønne Kompetencer.

Kontakt direktør Bjørn Bauer, bb@norion.dk, eller seniorkonsulent Steffen Trzepacz, st@norion.dk, hvis I vil høre mere om mulighederne.

Læs også vores artikel om SMV’ernes vej i ESG-landskabet på CSR.dk her: https://lnkd.in/eXT5Tnch

Seneste blogindlæg

INVITATION: FØLG FISKENS VEJ – FRA HAVET TIL BRUGERENS TALLERKEN

INVITATION: FØLG FISKENS VEJ – FRA HAVET TIL BRUGERENS TALLERKEN

Kom til konferencen 'Et Hav I Balance' d. 26. oktober og deltag i debatten om, hvordan vi får flere og bedre udbud og indkøb af bæredygtig fisk i det offentlige. På dagen kan du bl.a. lære om nye værktøjer til indkøb af bæredygtig fisk og udveksle erfaringer og ideer...

INVITATION TIL SAMARBEJDE OM SMV:GRØN OG SMV:DIGITAL

INVITATION TIL SAMARBEJDE OM SMV:GRØN OG SMV:DIGITAL

Har din virksomhed et ønske om at accelerere jeres bæredygtighedsarbejde? I så fald inviterer Norion Consult til i fællesskab at udforske mulighederne i de to offentlige puljer SMV:GRØN 2.0 og SMV:DIGITAL. Puljerne tilbyder forskellige muligheder for finansiering af...