14. Apr. 2023

Vil du deltage i pilotprojekterne under PSS In the Nordics? Du kan stadig nå det!

DU KAN STADIG NÅ AT DELTAGE I PILOTPROJEKTERNE UNDER PSS IN THE NORDICS! Der er forsat åbent for ansøgninger til Fase 1 pilotprojekter under Nordisk Ministerråds projekt “PSS in the Nordics”.

Få støtte fra det nordiske PSS-konsortium, NORION Consult, NORSUS, RISE Research Institutes of Sweden, VTT og Environice, til at transformere din virksomhed med konsulenthjælp til en værdi af op til 50.000 kr., og øg din chance for at modtage konsulenthjælp til en værdi af op til 250.000 kr. i den efterfølgende pilotfase i programmet!

Hvis du finder det udfordrende at finde tiden til at skrive en ansøgning, eller har brug for støtte, tilbyder Norion Consult hjælp til at udfylde ansøgningen – du kan være klar til at sende en ansøgning med et 45 minutters Teamsmøde! Skriv til os på apo@norion.dk og planlæg et møde i dag!

Deadline for ansøgninger er den 16. april kl. 12.00.

Lær mere om pilotprojekterne og find ansøgningsformularen her

Seneste blogindlæg

ESG – SKAL DIN VIRKSOMHED OGSÅ BLIVE KLOGERE PÅ BEGREBET?

ESG - DOES YOUR ORGANISATION NEED TO LEARN MORE ABOUT THE CONCEPT?

ESG står for Environment (miljø), Social (samfund) og Governance (ledelse) og er et værktøj, som virksomheder kan bruge til at rapportere indenfor de tre aspekter og dermed give et mere nuanceret billede af virksomheden på andre bundlinjer end blot den økonomiske....