20220614

PlanMiljø på Folkemødet

Der er Folkemøde på Bornholm denne uge! Skal du med?

I så fald kan du møde os på Hovedscenen på lørdag klokken 12:30, når vi afholder eventet KLÆD POLITIKERNE AF – en quiz om tøjspild og bæredygtig mode.

Konceptet er simpelt: Vi klæder politikere på med 11 kg tøj, hvilket svarer til den mængde nyt tøj, danskere i gennemsnittet køber om året. For hvert rigtigt svar må de smide et stykke tøj.

Eventet afholdes sammen med Re:wair og Ungdomsskoleforeningen, og vi har lokket både Kristian Thulesen Dahl (DF), Anne Paulin (S), Carl Valentin (SF), Franciska Rosenkilde (ALT), Marie Bjerre (V) og Mai Villadsen (EL) med på quiz.

Kender du nogen, som skal kende til vores event? Så tag dem her.

Du kan også række ud til vores adfærdseksperter Katja Øder Schlesinger, Katrine Weber, Julie Granhøj Christoffersen, der vil deltage i diverse gode bæredygtighedsdebatter på Folkemødet.

Vi ses på Bornholm!

Følg med i nyhederne fra PlanMiljø på LinkedIn

Seneste blogindlæg

ESG – SKAL DIN VIRKSOMHED OGSÅ BLIVE KLOGERE PÅ BEGREBET?

ESG - DOES YOUR ORGANISATION NEED TO LEARN MORE ABOUT THE CONCEPT?

ESG står for Environment (miljø), Social (samfund) og Governance (ledelse) og er et værktøj, som virksomheder kan bruge til at rapportere indenfor de tre aspekter og dermed give et mere nuanceret billede af virksomheden på andre bundlinjer end blot den økonomiske....