02. Nov. 2022

NORION søger praktikant med interesse for cirkulær økonomi og bæredygtighed

Brænder du for miljømæssig og social bæredygtighed? Har du lyst til at afprøve dine færdigheder og få nye erfaringer i en innovativ og velanset konsulentvirksomhed? Så bliv en del af konsulentteamet hos NORION – tidligere PlanMiljø.

Ansøgningsfrist d. 25. november 2022 – løbende samtaler.

PRAKTIKFORLØBET

NORION søger lige nu praktikanter til første halvår af 2023. Du kommer som praktikant hos Norion til at arbejdet med at fremme bæredygtighed i både den offentlige og den private sektor. Du vil få et grundigt indblik i vores projekter, hvor du kommer til at arbejde med en lang række temaer inden for bæredygtighedsområdet og for nogle af de mest innovative og fremsynede aktører, når det handler om krydsfeltet mellem social og miljømæssig bæredygtighed, cirkulær økonomi, FN’s Verdensmål, reduktion af madspild, bæredygtige tekstiler og grønne forretningsstrategier. Vores kunder inkluderer både Nordisk Ministerråd, FN, EU-Kommissionen, Miljøstyrelsen, og innovative private virksomheder. Tematikkerne for vores projekter strækker sig bredt – vi arbejder med alt fra affaldshåndtering, biodiversitet, madspild, forbrug og produktion, bæredygtig turisme, verdensmålsstrategier, biodiversitet, til bæredygtige udviklingsprojekter i Bhutan.

NORION TILBYDER

  • Inspirerende fagligt miljø og netværk inden for bæredygtighedsdagsordenen
  • Faglig udvikling i alle aspekter af konsulentlivet og med projektudvikling
  • Praktisk erfaring med kvantitative og kvalitative undersøgelser
  • Mulighed for at bruge alt det, du har lært på studiet, til at løse virkelige bæredygtighedsproblematikker
  • Styrkelse af dit CV med publiceringer af rapporter mv.
  • Stort ansvar og indgåelse på lige fod med andre medarbejdere
  • Søde og dygtige kolleger med fagligheder fra bl.a. miljøplanlægning, statskundskab, antropologi, sociologi, kommunikation og projektledelse
  • Mulighed for deltagelse på større projekter, der oplagt kan danne basis for den gode praktikrapport.

Som praktikant vil du komme til at arbejde med projekter, der passer til dine interesser og kompetencer. Du vil for eksempel kunne komme til at arbejde med omstillingen til cirkulær økonomi, materialeeffektivitet, affaldshåndteringer, bæredygtige forretningsmodeller, køn og klima, biodiversitet eller verdensmålene. Der er et bredt spænd i projekterne, du kan blive koblet på.

OM DIG

Vi leder efter praktikanter, der brænder for den grønne dagsorden, og som er klar til at tage fat og tilegne sig ny viden og nye kompetencer. Du læser på en lang videregående uddannelse, f.eks. sociologi, statskundskab, internationale studier, TekSam bæredygtig omstilling, sustainable design engineering, nature management, environmental science mv. Det er en fordel både at have viden om og interesse for bæredygtighedsdagsordenen, samt kvantitative og kvalitative metodiske færdigheder. Hvis du har spændende ny viden og indsigter med dig, glæder vi os også til at lære fra dig. Vi forventer at du, ud over at have et godt humør, er dynamisk og kan arbejde selvstædigt. Det er vigtigt, at du behersker et godt skriftligt dansk og engelsk.

DET PRAKTISKE Forløbet er som udgangspunkt fra januar til juli 2023, og arbejdstiden er mellem 30 og 37 timer om ugen, men vi er fleksible I forhold til at tilpasse os dit studie, opgaver og eksamen undervejs. Du skal kunne få merit fra dit studie for at komme i betragtning til stillingen.

Vi går op i at skabe et spændende og lærerigt arbejdsmiljø, hvor du får medbestemmelse på dine arbejdsopgaver, projekter og metodisk udvikling. Som praktikant tilbydes du et fast erkendelighedsbeløb på 3.000 kr./måned og gratis frokostordning, kaffe etc. som tak for din indsats.

Dine arbejdsopgaver vil både være varierede og udfordrende, og vil bl.a. inkludere:

  • Projektudvikling inden for både den sociale og miljømæssige bæredygtighedsdagsorden under hensyntagen til dine faglige interesser
  • Kvantitative og kvalitative undersøgelser og databehandling
  • Videnskortlægninger, research og litteraturstudier
  • Udarbejdelse af analyser, rapporter, evalueringer og cases
  • Omsætte miljøfaglig viden til policy-anbefalinger
  • Planlægning af seminarer og workshops for offentlige og private virksomheder Arbejdsstedet er i udgangspunkt på vores kontor på Tomsgårdsvej 19 i København NV, med muligheder for møder hos kunder, samarbejdspartnere etc.

OM OS

NORION er et konsulenthus, der skaber bæredygtig udvikling – fra tanke til handling. Vi har arbejdet med bæredygtighed i mere end 30 år og er i dag 24 ansatte med miljøfaglige, antropologiske og samfundsvidenskabelige fagkompetencer. I 2022 skiftede vi navn fra PlanMiljø til NORION for bedre at kunne udtrykke den brede, holistiske bæredygtighedsforståelse, der gennemsyrer vores arbejde. I NORION er vi både innovative og fagligt stærke, og så har vi en uformel omgangstone og kort fra idé til handling.

Du kan sende din ansøgning og CV til seniorkonsulent og partner Kia Egebæk: ke@norion.dk. Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning afsted snarest muligt og senest d. 17. november 2022. n

Ønskes yderligere information om praktikstillingen, kontakt Kia Egebæk på

tlf.: 28 44 80 88.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Hvis du skulle være nysgerrig på, hvilke problemstillinger og projekter vi arbejder med, kan du følge med i nyheder fra Norion på LinkedIn

Du kan også læse mere om os på www.norion.dk

Seneste blogindlæg

ESG – SKAL DIN VIRKSOMHED OGSÅ BLIVE KLOGERE PÅ BEGREBET?

ESG - DOES YOUR ORGANISATION NEED TO LEARN MORE ABOUT THE CONCEPT?

ESG står for Environment (miljø), Social (samfund) og Governance (ledelse) og er et værktøj, som virksomheder kan bruge til at rapportere indenfor de tre aspekter og dermed give et mere nuanceret billede af virksomheden på andre bundlinjer end blot den økonomiske....