20220506

Har du en god idé der kan reducere madspild eller fødevaretab?

Kalder alle med gode ideer til at løse udfordringerne med madspild eller fødevaretab! Torsdag d. 12. maj er sidste chance, hvis I vil have muligheden for at vinde professionel hjælp og rådgivning til at søge funding, der kan hjælpe til at bringe jeres forretningsidé til live.

Tænketanken ONE\THIRD står bag SPISBAR’ konkurrencen, der henvender sig til alle mindre iværksættere og idémagere, som arbejder med forebyggelse eller reduktion af madspild i alle led af værdikæden. Hvis I vil være med i konkurrencen, kan I sende en ansøgning med en kort beskrivelse af jeres virksomhed eller idé. Ansøgningen skal tage udgangspunkt i jeres forretningsmodel – dvs. en gennemgang af, hvordan I skaber værdi og bliver rentable

Alle ansøgninger bliver læst igennem af en erfaren ekspertjury, hvorefter tre ansøgere bliver udvalgt til at gå videre til finalen. Her gælder det for de tre nominerede om at pitche deres idé for juryen, der derpå udvælger en vinder. Hvis juryen vurderer, at jeres idé er den bedste, vinder I professionel hjælp og rådgivning til at kunne søge nogle af de mange puljer, der beskæftiger sig med innovation inden for miljø og bæredygtighed. I ekspertjuryen sidder bl.a. PlanMiljøs Mads Wergesammen med dygtige folk som Flemming BesenbacherTommy Ahlers and Heidi Boye.

I kan læse mere om konkurrencen og finde ansøgningsformularen her: https://www.spisbar.info/konkurrencen

Følg med i nyhederne fra PlanMiljø på LinkedIn


Seneste blogindlæg

ESG – SKAL DIN VIRKSOMHED OGSÅ BLIVE KLOGERE PÅ BEGREBET?

ESG - DOES YOUR ORGANISATION NEED TO LEARN MORE ABOUT THE CONCEPT?

ESG står for Environment (miljø), Social (samfund) og Governance (ledelse) og er et værktøj, som virksomheder kan bruge til at rapportere indenfor de tre aspekter og dermed give et mere nuanceret billede af virksomheden på andre bundlinjer end blot den økonomiske....