20210107

Byd velkommen til PlanMiljøs første etnolog Katrine Weber

Katrine er ekspert i bæredygtige hverdagspraksisser og adfærd som betingelse for cirkulær omstilling. Hun er en kreativ etnograf og har fokus på inddragende og designantropologiske metoder.

Katrine har arbejdet i PlanMiljø siden oktober og har erfaring fra antropologiske konsulentvirksomheder, fra Miljøstyrelsens kontor for Cirkulær Økonomi og Affald og fra Dansk Folkeoplysnings Samråd, hvor hun har beskæftiget sig med social inklusion i foreningslivet.

Hos PlanMiljø arbejder Katrine særligt på de projekter, hvor vi kombinerer socialt ansvar og grøn bæredygtighed. Hun faciliterer inddragelsesprocesser, udarbejder adfærdsanalyser og omsætter dem til handlingsrettede anbefalinger, der gør mennesker i stand til at understøtte cirkulær økonomi.

Hvis du eller en du kender er nysgerrig på, hvordan vores antropologiske team kan hjælpe din organisation med at guide adfærd i en bæredygtig retning, er du velkommen til at skrive i tråden, så tager Katrine kontakt. Du kan også fange hende direkte på kw@planmiljoe.dk.

#adfærd#cirkulærøkonomi#bæredygtighed

Følg med i nyhederne fra PlanMiljø på LinkedIn


Seneste blogindlæg

ESG – SKAL DIN VIRKSOMHED OGSÅ BLIVE KLOGERE PÅ BEGREBET?

ESG - DOES YOUR ORGANISATION NEED TO LEARN MORE ABOUT THE CONCEPT?

ESG står for Environment (miljø), Social (samfund) og Governance (ledelse) og er et værktøj, som virksomheder kan bruge til at rapportere indenfor de tre aspekter og dermed give et mere nuanceret billede af virksomheden på andre bundlinjer end blot den økonomiske....