05. Jan. 2023

2022 bød på nye ansigter i NORION

Så har vi for alvor taget hul på 2023 og dermed lagt det gamle år bag os. Men sikken dog et 2022, vi har haft her i NORION!

Nyt navn, nye lokaler og ikke mindst en masse nye, skønne og dygtige kollegaer.

I 2022 havde vi den glæde at byde velkommen til ikke mindre end fire dygtige kvinder til vores CØ-team, nemlig; Amalie Ploug Olsen, Alma Møller Nielsen, Dina Lingås and Mathilde Rosenberg Johansen, der er gået direkte til arbejdet med krum hals.

Derudover er vi ovenud glade for, at Amalie Engelbrecht Hansen har sagt ‘ja’ til en fast stilling efter at have været student hos os siden 2021. Amalie beriger vores Natur- og klimateam med en stærk faglighed inden for naturressourcer og biodiversitet.

Sara Lisa Egebæk har med sine stærke kompetencer inden for uddannelse og læring åbnet op for et helt nyt felt og bidrager med et væld af input, viden og nye ideer på tværs af alle teams.

Anya Hultberg kom til os sidst på året og med hendes stærke kompetencer og store erfaring inden for særligt fødevareområdet skal hun være med til at løfte vores Social- og fødevareteam.

Og så har vi fået værdifulde kompetencer i hus gennem vores dygtige juniorkonsulenter Veronica Nielsen, Rasmus Gullak Andersen, Mikala Bonne Gerits, Iris Kring-Olin and Julie Berg Damkjær, samt Adam Bergmann Andreasen, der har bidraget til vores projekter med bl.a. skarpe analyser og vægtig viden det meste af 2022.

Og ikke nok med det; for om lidt kan vi byde velkommen til ikke mindre end tre nye faste konsulenter og flere dygtige unge juniorkonsulenter, som vi glæder os meget til at kunne præsentere her.

Hurra for et fantastisk 2022 og for et forhåbentlig lige så fantastisk 2023

– og godt nytår til jer alle!

Seneste blogindlæg

ESG – SKAL DIN VIRKSOMHED OGSÅ BLIVE KLOGERE PÅ BEGREBET?

ESG - DOES YOUR ORGANISATION NEED TO LEARN MORE ABOUT THE CONCEPT?

ESG står for Environment (miljø), Social (samfund) og Governance (ledelse) og er et værktøj, som virksomheder kan bruge til at rapportere indenfor de tre aspekter og dermed give et mere nuanceret billede af virksomheden på andre bundlinjer end blot den økonomiske....